Azhorimi i fundit 21.04.2008 10:45
Sponsorët
Stafi teknik
Admir SEJDIU | Kryetrajner

Pozita: Kryetrajner
Data e Lindjes: -
Shtetsia: KOS
Klubet paraprake: Trepça

kthehu tek ekipi

Foto: Imer Hetemi
Më shumë për Admirin...
Admir Sejdiu është një tjetër ish-basketbollist i Kb Trepçës i cili ka luajtur me mjaft sukses në petkun e klubit tonë. Tash është kryetrajner i kubit Trepça dhe ky është viti i dytë në banken e KB Trepçës.Kthehu në fillim

 
 
© 2007 Trepca.org
All Rights Reserved.