Azhorimi i fundit 21.04.2008 10:48
Sponsorët
Lojtarët
Haashim Simmons | 10

Pozita: F/G
Data e Lindjes: 1979
Gjatësia: 196 cm
Shtetsia: USA
Klubet paraprake:

kthehu tek ekipi

Foto: Imer Hetemi
Më shumë për Edinin...
Haashim Simmons i njohur në Kosovës is një nga basketbollistët më të mirë të huaj që kanë zbarkuar në Kosovë. I njor si fluturues dhe me ngulitjet e tij, ka bërë që në mitrovicë të jetë një nga basketbollistët më të dashur.Kthehu në fillim

 
 
© 2007 Trepca.org
All Rights Reserved.